De dood tegemoet fietsen met Danny MacAskill

exc-543bfe12e4b01845ad51dc9a

Scroll this

En jij dacht dat jij een baas was op je fiets. Een echte fietspad warrior die de tegenliggers op heroïsche wijze weet te ontwijken terwijl je kundig de 20 km/u vast weet te houden. Leuk natuurlijk, maar peanuts wanneer je het vergelijkt met de skills van meneer Danny MacAskill. De man mag dan geen haast hebben, hij heeft sowieso grotere ballen dan jij, Jij gaat echt niet met je Gazelle ergens op een kilometer hoogte in de Schotse bergen staan om vervolgend naar beneden te fietsen over losse steentjes en langs diepe, diepe afgronden.

Maar goed, Danny is dan ook al sinds 2009 een held op dit gebied, dus als iemand dit kan, dan is hij het wel. Dat neemt niet weg dat het filmpje er een is van epische proporties. Een genot om naar te kijken. Anyway, kijk zelf maar in The Ridge.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.