De ultieme whisky stoel door Glenlivet

exc-5447e1e2e4b07dee5640bef5

Scroll this

Van whisky genieten is niet zo moeilijk. Netjes op temperatuur, misschien een drupje water erbij, maar zeker geen ijs. Maar volgens The Glenlivet maakt het ook nog uit waarop je van je whisky geniet. 

Volgens The Glenlivet heb je eigenlijk een speciale stoel nodig om relaxt te kunnen genieten van een single malt. En dan hebben ze het niet over een simpele Chesterfield. Dat is te simpel. Nee, ze hebben het over hun eigen Nadurra Dram Chair. Geheel met de hand gemaakt door designer Gareth Neal van natuurlijke producten. Het frame is gemaakt van eikenhout, wat gebaseerd is op de vaten waar de whisky in rijpt. Daarnaast gebruikt hij koperen spijkers om alles met elkaar te verbinden wat weer terugkomt in de ketels waarin de drank gedestilleerd wordt. Als laatste gebruikt hij een leer dat met eiken gekleurd is. En dat laatste wordt volgens hem alleen nog maar gedaan door een enkele vakman.

De stoel is alleen op bestelling verkrijgbaar voor Guardians of The Glenlivet en moet £6.200,- opbrengen. Bestellen kan hier.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.