Stylish AF: wat trek je aan tijdens de feestdagen?

exc-584474df03596e3099f42b82

Scroll this

It’s the most wonderfull time of the year! Het is toch echt bijna weer zo ver. Of je nu een liefhebber van de feestdagen bent of ze liever lekker alleen uitzit, ik help je er graag doorheen met deze knallende en casual outfits, Happy Holidays!

1. Keeping it Casual

Je hoeft met de feestdagen natuurlijk nooit helemaal over de top te gaan met je outfit. Een nette broek (jeans mag tegenwoordig ook!) met een basic shirt en colbert, of zelfs alleen een (gekleed) overhemd is meer dan voldoende. Je kunt nog kiezen voor een overhemd met een printje en maak je look af met een strikje. Dit is echt een essential voor de feestdagen!

2. Black/Grey

Super stijlvol en je kan hiermee nog alle kanten op. Ga jij na het kerstdiner nog stappen? Kies voor een all black look. Simpel, stoer en je kunt het zo netjes maken als je zelf wilt. Een goeie zwarte jeans en zwart shirt zijn in principe al voldoende. Een zwarte/antraciete jeans en zwart of antraciet overhemd voldoet in principe ook. Vergeet niet dat je moeder en schoonmoeder het leuk vinden als je deze look ook combineert met een colbertje. Als laatste nog even de meest stylish tip voor deze feestdagen: een kol in plaats van een overhemd. Deze trend uit de sixties is weer helemaal terug! 

3. Laagjes!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen (ook omdat ik het zelf heel mooi vind staan). Laagjes! Een gesloten overhemd met mooie trui voldoet goed aan de feestdagen look. Leuk om te weten, een jeansoverhemd is al gespot voor de holidays dus dit mag zeker! Vergeet ook deze outfit niet af te maken met een strikje! Helemaal los gaan? Stijl je outfit dan met een trui met een Noorse print!

4. Het pak

Deze look is voor de echte daredevils onder ons. Heb je een knallend kerstfeest of wil je eens echt iets anders? Dan is dit de look voor jou. Van dit gewaagde kostuum zijn 2 varianten op de markt. De goedkopere is vaak van synthetische stof, daar word je niet blij van op de dansvloer. Gaat dit je te ver maar ben je wel geïnspireerd? Je kunt deze pakken ook huren. Zit je er niet meteen aan vast. Je kunt er ook voor kiezen om alleen het jasje of alleen de pantalon van het pak te dragen.

Het gaat hier zoals altijd om tips. Niets moet, alles mag. Een gek pak kan te ver gaan, maar het is wellicht leuk om een keer het risico te nemen. En als het koud is, dan zijn laagjes altijd de beste keuze. Veel laagjes. Verder wens ik jou als lezer van mijn blog veel gezondheid, plezier en natuurlijk stijl toe voor de feestdagen en het nieuwe jaar!

Tosca is de vaste style advisor voor Nitch.nl. De 28-jarige jonge dame heeft er ondertussen al meer dan 6 jaar op zitten in de modewereld. Ze heeft zich daarbinnen vooral gespecialiseerd in de jeans. Ze geeft haar klanten en de lezers van deze site graag advies omdat iedereen eruit kan zien als David Beckham. Je kunt haar vinden op Instagram

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *