Jeepers Creepers 3 kun je maar beter vergeten

exc-5a05560624a694dfd62f6518

Scroll naar beneden

De eerste was goed, de tweede was aardig en deze derde totaal overbodig. Sterker nog: het maakt de in de eerdere films opgebouwde mythologie volstrekt belachelijk. De film schiet een beetje door de tijd en toont ons verschillende slachtoffers van de creeper. De creeper is niet langer een silhoutte maar komt vrijwel non-stop in beeld wat afbreuk doet aan de engheid van het karakter en de spanning die vooral de eerste film sierde.

De film heeft dusdanig veel haast met het opstapelen van de slachtoffers dat er vrijwel geen enkele sprake is van enige opbouw van de personages. de ene na de andere persoon valt slachtoffer aan de vliegende lelijkerd maar het zal je niets kunnen schelen. De meeste van hen zijn slechts minuten er voor aan je voorgesteld.

Zelfs de tig Saw-films maakten het niet zo bont en onzinnig als deze Jeepers Creepers 3. Alleen de laatst verschenen Leatherface was nog vervelender was dan op zich ook wel weer knap was.