Hey, pssst de Mercedes C63 S AMG van ene M. Verstappen kopen?

exc-5a0dabc171c10b9cec9e0c22

Scroll naar beneden

Stel je voor dat je net een Aston Martin DB11 hebt gekocht en je er achter komt dat je nog een Mercedes C63 S AMG in je garage hebt staan. Dan doe je die natuurlijk weg. Maar niet voordat je hem versierd hebt met je eigen handtekening. 

Dat moet ene Max Verstappen gedacht hebben toen hij zijn Benz inleverde bij Epic Auctions. Deze lui verkopen de unieke bolide nu tegen elk aannemelijk bod op marktplaats.. Dat bod staat nu overigens op €155.000 euro, en je kunt nog meebieden. Een ding is zeker: je krijgt er een betrouwbaardere auto voor terug dan de Renaults waar Max in de weekenden in rijdt.

Ik ben zelf inmiddels helaas afgehaakt met bieden en ga weer verder met mijn zoektocht naar een BMW. 

De marktplaatsadvertentie vind je natuurlijk op marktplaats

Mocht je nog benieuwd zijn naar hoe de C63 S rijdt? De heren van Bucketboys hebben hem even getest.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.