Logan’s Lucky haalt de buit niet binnen

exc-5a1678efe2c483f5ad6bc842

Scroll naar beneden

Steven Soderbergh zou stoppen met films maken maar kon het uiteindelijk niet laten. Na zijn succesvolle Ocean’s-films vond hij het duidelijk tijd om een nieuwe heist film te maken. Dit maal zonder Clooney en co maar geleid door Channing Tatum die samen met broer Adam Driver en boef Daniel Craig het gokgeld van nascar in zijn eigen zal wil steken.

De film begint met lekker uitvergrote personages maar weet nergens je te prikkelen zoals de Ocean’s films dat wel deden. Tegen de tijd dat je uitgelegd krijgt hoe ze het allemaal voor elkaar hebben gekregen ben je blij dat de aftiteling nabij is. Het is wel mooi geweest.

Voor een film met een schat aan bekende koppen is het allemaal gewoon te vlak, nergens spannend en met zijn 2 uur gewoon te lang voor het magere script. Logan’s Lucky mag daarom op de stapel leuk geprobeerd maar je kunt hem zonder twijfel negeren en je kostbare tijd besteden aan andere zaken in het leven.