Wat is er beter dan onion rings? In bacon gewikkelde onion rings!

exc-58ac59339de4bb7fca0d3658

Scroll naar beneden

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb een ongelofelijke zwak voor onion rings. Ik kan er eeuwig van blijven doorvreten. Na het zien van deze simpele upgrade van het nagenoeg perfecte origineel moest ik dan ook even naar adem happen. Dat ik hier zelf nog niet op ben gekomen…

Het is zo simpel. Je neemt een grote ui, snijdt hem in grove plakken en wikkelt de grote ringen in plakken bacon. Marineren in de teriyaki kan, maar uit mijn eigen ervaring blijkt dat een beetje Chipotle Tabasco wonderen doet voor de smaak van de bacon. De laatste stap is om de ringen in een op 150 graden voorverwarmde oven te schuiven en vervolgens een half uurtje te wachten. Makkelijker kan echt niet. Lekkerder ook niet.

(P.S. Als je de saus weg laat en enige maat weet te houden, is het nog een gezonde snack ook!)