De supercar die Fast Eddy heet

exc-58b5bd0dcd0f68f27d420cdf

Scroll this

Simpele, krachtige lijnen. Een minimalistisch, maar extra agressieve look en power om dit alles te ondersteunen. Dat is Fast Eddy, een creatie van de Aria Group. Hoeveel power? 650pk afkomstig uit een Chevrolet Corvette V8. Beginnende in 2018 zullen er maar 20 van gemaakt worden, dus de kans is klein dat je er een in het echt gaat zien. Net als de kans dat je hem kunt betalen, want de prijs is nog niet bekend gemaakt. Maar zoals je weet: als je moet vragen wat het kost, dan kun je het waarschijnlijk niet betalen.

Overigens is Aria Group niet zomaar een partij die een toffe bak in elkaar draait. Ze hebben samengewerkt met Elon Musk aan SpaceX, zijn medeverantwoordelijk voor de Las Vegas Monorail en maken doorgaans one-off prototypes en speciale voertuigen die je ziet in films (bijvoorbeeld Transformers). Ook maken ze losse carbon fiber onderdelen voor andere autobouwers. 

Oh, en de naam Fast Eddy komt ook niet uit de lucht vallen. De auto is vernoemd naar Ed Taylor, een designer voor Chevrolet en vader van mede-oprichter van Aria Charles Taylor.