Essence Motorcycles E-Raw Electric Concept

exc-58eccc4a3a0411e543c2e73c

Scroll naar beneden

Als je nu aan een elektrische motor denkt, dan durf ik te wedden dat je niet aan iets zoals de E-Raw denkt. Sterker nog, als je nu aan een normale motor denkt, dan zou je nooit zoiets tofs als deze tweewieler van Essence kunnen bedenken.

De brommerbouwer uit Lyon laat met de E-Raw zien wat er gebeurt als je creatief denkt en je niet houdt aan de gebaande paden. Wie komt er anders om het idee om het zadel van gebogen houdt te maken? Het tofste is nog dat ze niet voor een debiele vormgeving hebben gekozen, maar het hout zo gebogen hebben dat het lijkt alsof er nog een benzinetank zit.  

Op motorgebied zit het ook wel goed. Het kan beter, maar volgens mij heb je wel genoeg aan 80KW/109pk tussen je benen. Een sprintje van 0 naar 100 gaat hiermee binnen 4 seconden en de max ligt rond de 160km/u. Heel ver kom je er dan weer niet mee want na 180 kilometer is de puf eruit en mag je gaan lopen.

Maar goed, we hebben het hier over een concept bike. Een hele mooie concept bike, maar toch nog steeds een waarvan nog niet eens duidelijk is of hij überhaupt een keertje geproduceert gaat worden. Laat je oogballen dan ook goed genieten van dit plaatje want je ziet hem misschien nooit meer.