Metal Monster: The MotoLady MV Agusta Brutale 800

exc-58fe20ced482e9fd1b796615

Scroll this

De MV Agusta Brutale 800 is van zichzelf al een hele vette motor om te zien en daarom ook een goed canvas om mee te beginnen. De twee dames van The MotoLady zagen dit ook en stripte de MV Agusta van bijna al z’n plastic, want niemand houdt van plastic.

Nadat al het plastic verwijderd was, was het tijd om de ontblote onderdelen af te dekken met een dunne laag metaal. Simpel en effectief want de fiets ziet er door deze ingreep al een stuk vetter uit dan voorheen. De grootste aanpassing die gedaan is, is de achterkant. Deze is compleet opnieuw gefabriceerd en voorzien van een handgemaakte leren zit. 

Om de Brutale echt brutaal te maken moest er nog een ding gebeuren: de standaard velgen en banden moesten naar de vuilnisbak gedragen worden. Deze werden vervangen voor gespaakte velgen met rode accenten. Daar omheen werden flink grove moppenbanden gelegd. 

De Brutale zal niet verkocht, maar verloot worden. De opbrengst van de loterij zal gaan naar St. Jude’s Childrens Hospital. Meer informatie over het project en het verloop ervan kun je kijken op de site van The MotoLady.