Bewijs dat het internet vol zit met vervelende SJW’s die van alles geloven wat op het internet staat

exc-5be9e5ccc2241bb5cb8ec9ab

Scroll naar beneden

Gekwetste mensen die vinden dat de hele wereld moet veranderen omdat zij buthurt zijn. Het internet zit er vol mee en we hebben er een hoop gezeik door. Ik ga geen voorbeelden noemen maar doe een rondje Twitter van 2,3 seconden en je hebt 1.337 mensen gevonden die eisen dat de maatschappij iets moet aanpassen omdat je rascist bent als je melk drinkt. Oja, en politiek incorrect zijn mag ook niet meer  

Het jammere is dat dit soort mensen niet in de realiteit leven en hun kennis bepalen op het scannen van foutieve informatie en die direct als waarheid aannemen. En er is nu bewijs voor. Joe Rogan zat een paar uur aan tafel met wetenschappers die onderzoeken verzonnen waar Social Justice Warriors mee aan de haal konden gaan. Ze dienden deze in bij officiële instelling die ze controleerde, goedkeurde en publiceerden. Daardoor werd het ineens als waarheid bestemeld en moest er bijvoorbeeld een aparte klasse komen voor dikke bodybuilders, want die heren en dames hebben het zwaarder. 

Anyway, de drie heren hebben bijna drie uur aan tafel gezeten. In het gesprek werd zo’n beetje elk buthurt-argument onderuit gehaald en gefileerd tot ongefundeerde roep om aandacht.  

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.