Jumanji: Welcome to the Jungle is vermaak voor het hele gezin

exc-5aa7a4650d9297e66dcba4c6

Scroll naar beneden

 

Het wordt steeds moeilijker om een film te vinden waar Dwayne “The Rock” Johnson niet in opduikt. Of het gaat om de mega populaire Fast and the Furious franchise, de Baywatch reboot of rampenfilm San Andreas: The Rock duikt over met zijn uit de kluiten gewassen lijf op. Nu is het de beurt aan de Jumanji reboot of remake? Whatever. Dit keer geen Robin Williams die ons een paar jaar geleden ontvallen is maar met Kevin Hart en Jack Black.

Jumanji: Welcome to the Jungle kun je zien als Jumanji 2.0. Dit keer geen bordspel waar de helden in terecht komen maar een heuse video game compleet met NPC’s met beperkte dialogen en 3 levens voordat het game over is voor de speler. Klinkt als het plot voor een kinderfilm. Klopt want dat is wat Jumanji ook nog steeds is. De humor maakt het echter prima vermaak voor het hele gezin.

De film heeft het over de hele wereld goed gedaan dus je kunt er de klok op gelijk zetten dat we niet weer tientallen jaren op een vervolg hoeven te wachten. The Rock hoeft zich dus voorlopig niet druk te maken dat hij terug moet naar het worstelen om de kost te verdienen met al die succesvolle franchises waar hij in opduikt.