Filmtitel vergeten? Deze tool vindt hem

Scroll naar beneden

“Zeg, hoe heet die film met die zielige robot en dat stukje waarbij iedereen met een vliegenmepper in zijn gezicht werd gemept?” Wanneer je dit aan iemand vraagt, is de kans vrij klein dat ze je direct de goede filmtitel geven.

Gelukkig hebben we tegenwoordig hulp van het internet. En dan bedoelen we deze keer niet eens Google, al helpt die zoekmachine weer met andere dingen (waarom zijn Peugeotrijders zo gevaarlijk?). Nee, deze keer hebben we de hulp nodig van een andere tool. De website whatsmymovie.com zoekt een filmtitel namelijk op basis van een beschrijving in je eigen woorden. Je kunt hem dus vertellen ws je nog van die film in kwestie kan herinneren en met deze gegevens gaat de site op zoek.

Natuurlijk moest ik het zelf ook testen. Ik heb meerdere keren vage herinneringen ingevuld en telkens kwam de juiste filmtitel naar boven. Ook bovenstaande vraag was een echte zoekopdracht. En je raadt het al, de site kwam met de juiste filmtitel: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy.

Heb je zelf problemen met het onthouden van een filmtitel, of ligt er al eentje wekenlang op het puntje van je tong? Red jezelf uit die ellendige positie en check de site zelf: KLIK HIER.

Whatsmymovie

2 Comments

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.