GamesDennis Wilman

Veel zieker wordt het niet - Hatred

GamesDennis Wilman
Veel zieker wordt het niet - Hatred

Al dat gezeik over videogames die gewelddadig zijn en aanstoot zouden geven aan kleine kindjes met een zwakke geest, kan wel eens opnieuw beginnen. De makers van Hatred vonden het namelijk slim om extreem zinloos moorden gepaard met extreem grafisch geweld te paren en dit in de vorm van een game te gieten.

In de trailer zie je dan ook een niet herkenbare vent die een flinke lading wapens in zijn lange jas propt. Hij laadt zijn AK47 door en rent de voordeur uit waar hij vervolgens iedereen aan gort begint te schieten. Mocht je nog meer willen zien, dan kun je naar de trailer kijken, maar de kans is aanwezig dat zelfs jij als die-hard gamer en horror-fan een smerig gevoel in je maag krijgt.

Daarnaast hebben de gasten van Inside Gaming Daily er een video over gemaakt waarbij ze hun vraagtekens zetten bij deze harde trailer.