De reparatie manual voor alle voertuigen uit het Marvel universum

De reparatie manual voor alle voertuigen uit het Marvel universum

Ja, daar sta je dan als X-man naast je stukkende Blackbird of als Nick Fury naast zijn Helicarrier die niet wilt opstijgen. Wat doe je dan? Juist, dan pak je de reparatie manual en wat gereedschap erbij. Dan werken de voertuigen binnen een poep en een scheet.

Schrijver Alex Irvine kwam op het geniale idee om de alom bekende Haynes Owner's Workshop Manual te transporteren naar het Marvel universum. Waar wij als normale mensen zo'n boek erbij pakken als onze Renault Scenic weer eens panne heeft, zouden de superhelden in theorie dit boek erbij kunnen pakken om hun speciale voertuigen te repareren. 

Wat dit boek misschien wel interessanter maakt dan dat is dat we een keer een kijkje krijgen in de machines waar de superhelden dagelijks gebruik van maken. Wat voor moor ligt erin, hoe werken de transformerende optie, waar verstopt iedereen de wapens en ga zo maar door. Hieronder alvast een voorproefje van wat voertuigen. Mocht je meer willen, dan kun je het boek hier kopen.