Wait wut? Hitler op een T-rex in de trailer voor Iron Sky 2

Wait wut? Hitler op een T-rex in de trailer voor Iron Sky 2

Ja echt, Hitler zit op zijn eigen T-Rex in deze trailer. Alsof Iron Sky nog niet debiel (lees: awesome) genoeg was, gaat Iron Sky 2 nog veel verder met de nieuwe komst van de Nazi's. Nu al een must see dus.

Iron Sky 2 speelt zich af na het einde van het eerste deel. De aarde is compleet verwoest door een nucleaire aanval, maar diep onder het oppervlak van de aarde licht een kracht die de mensheid nog kan redden. Maar om daarbij te komen moet men het opnemen tegen de Vril. En laat dat nu net een shapeshifting reptielen ras zijn dat een leger van dinosauriĆ«rs achter zich heeft staan. Ja, dat lees je goed. Dat is de insteek van de film. 

In het eerste deel van Iron Sky planden de de Nazi's een complete invasie vanaf hun thuisbasis de maan. De film was duidelijk een low-budget productie met veel humor, maar toch ook een serieuze noot. Het is zeker een aanrader als je duffe film wilt kijken die de grenzen van jouw verbeelding opzoekt.

Ohja, mocht je deze film echt heel graag willen zien, dan vragen de makers toch om een investering via IndieGoGo