Ken Block doet de Fiesta de deur en uit en neemt een 845pk Mustang uit 1965

Ken Block doet de Fiesta de deur en uit en neemt een 845pk Mustang uit 1965

Je kent Ken Block hoogst waarschijnlijk van zijn Gymkhana serie waarin hij met kleine Fordjes de ziekste dingen doet. Voor de volgende Gymkhana is het einde kleine auto, hallo monsterlijke Ford Mustang uit 1965 met 845pk.

De naam: The Hoonicorn RTR

En alsof dat nog niet awesome genoeg is, is dit monster volledig custom gemaakt voor en door Block. Het is dan ook meer dan logisch dat deze bak vierwielaandrijving heeft. Het project heeft twee jaar geduurd om af te maken en is gebaseerd op alles vanaf DTM wagens tot Blocks eigen speelgoedwagentjes. Het is in ieder geval heel erg duidelijk dat dit de vetste auto in een Gymkhana video ooit gaat worden. Wanneer de video verschijnt weet alleen nog niemand...

meer info: Hoonicorn