I am Batman in zijn nieuwe auto: Batman Arkham Knight - Ace Chemicals Infiltration Trailer (Part 2)

I am Batman in zijn nieuwe auto: Batman Arkham Knight - Ace Chemicals Infiltration Trailer (Part 2)
ArkhamKnight2

Batman heeft een heel vet nieuw speeltje. De nieuwe Batmobile is een monster om rekening mee te houden. In deze nieuwe trailer vol gameplay beelden zie je dat hij niet alleen extreem wendbaar is, maar ook idioot veel fire power bevat.

Wat zeker duidelijk is na het kijken van deze trailer is het feit dat de stukken met Batman's nieuwe voertuig meer zijn dan wat heen en weer crossen. Maar echt stealthy zijn ze ook niet. Of de infiltratie nog wel soepel loopt hierna, zien we op zaterdag. Dan komt namelijk het derde deel van deze serie trailers uit. Tot nu toe is alles zeker impressive om te zien. Het is nu nog afwachten of het nog veel beter kan worden.