De eerste trailer voor de Entourage film

De eerste trailer voor de Entourage film
Entourage_Movie

De hoofdrolspelers uit de HBO serie Entourage komen nog een keertje terug en doen dat deze keer in de bioscoop. In 2015 komt de film, die even na het einde van de serie afspeelt, uit en daarvan kun je nu al wat zien.

En de serie zat altijd ramvol met allerlei cameo's van bekende sterren, atleten en muziekanten. Ook de film gaat daar vol mee zitten. Warner Bros heeft al wat vrijgegeven namelijk.

Also starring are Billy Bob Thornton and Haley Joel Osment as father and son, Larsen and Travis McCredle. Returning cast from the series also includes Perrey Reeves as Ari Gold’s wife; Emmanuelle Chriqui as Sloan; Rhys Coiro as Billy Walsh; Debi Mazar as Vince’s publicist, Shauna; Rex Lee as Lloyd; Constance Zimmer as Dana Gordon; and Nora Dunn as Dr. Marcus. Emily Ratajkowski appears as herself. Rounding out the cast are Alan Dale, who appeared in the series, rapper Scott Mescudi, and Rhonda Rousey.


Entourage_Movie_Poster

Calvin Harris Tweette deze poster al eerder. Dit is de promotieposter voor de film die Vinny Chase heeft gemaakt.

Hyde_Movie_Poster