Is het een film, is het een vliegtuig? Nee, het is in-game beeld van Uncharted 4: A Thief's End

Is het een film, is het een vliegtuig? Nee, het is in-game beeld van Uncharted 4: A Thief's End
Uncharted4

Nathan Drake heeft enkele jaren geleden het bijltje er al bij neergegooid, maar welke avonturier gaat nu eigenlijk echt met pensioen? Hij komt dat ook weer netjes opdraven als er een piratenschat (en wat persoonlijke dingen) op het spel staan.

Maar belangrijker nog, die game ziet er bijna uit als een film. Nu weet je dat Uncharted er op de PlayStation 3 al geweldig uitzag, maar nu Naughty Dog de kracht van de PlayStation 4 kan gebruiken, zijn ze helemaal losgeslagen lijkt wel. De eerste beelden die we van deze game zagen leken niet in-game, maar al het onderstaande materiaal is in-game. Nu alleen hopen dat Naughty Dog geen Ubisoftje doet met deze titel.