Dit is de nieuwe Ford GT met een 3,5L EcoBoost V6

Dit is de nieuwe Ford GT met een 3,5L EcoBoost V6

"Haha, Ecoboost, haha! Huh, wat zeg je? Een V6 met meer dan 600pk? oh, ahum..." De iconische Ford GT is weer helemaal terug en ziet eruit als een monster. Compleet met shitloads aan carbon fiber, een F1-achtig stuur en de motor natuurlijk in het midden.

Naast dat je sowieso nog tot 2016 moet wachten voordat de auto in productie gaat, is er meer:

The state-of-the-art chassis is suspended by an active racing-style torsion bar and pushrod suspension, with adjustable ride height. The 20-inch wheels are shod with Michelin Pilot Super Sport Cup 2 tires featuring a unique compound and structure designed specifically for the Ford GT. Multi-spoke wheels encircle carbon-ceramic brake discs at all four corners.