De nieuwe Fantastic Four trailer ziet er best goed uit

De nieuwe Fantastic Four trailer ziet er best goed uit
Fantastic-four-2015

De eerdere pogingen om een toffe Fantastic Four film te maken zijn niet heel erg goed gelukt. Daarom komt er nu een reboot voor deze superhelden. En dat ziet er zeker een stuk beter uit dan de voorgaande pogingen. Check het zelf maar.

De Fantastic Four zijn Marvel's langst bestaande superhelden team. De vier leden teleporteren naar een ander en zeer gevaarlijk universum welke hun gedaantes compleet veranderd en daarmee hun levens volledig om de kop zet. Ze moeten hun nieuwe krachten onder controle zien te krijgen en daarmee gelijk de wereld beschermen tegen een oude vriend. Regisseur Josh Trank heeft de verantwoording voor deze film op zich genomen. We kunnen de film gaan kijken vanaf zes augustus want dan zal hij in de bios draaien.