42 minuten lang de Ferrari's, Porche's en Aston Martin's met Chris Harris

42 minuten lang de Ferrari's, Porche's en Aston Martin's met Chris Harris

Haleluja, deze man heeft werkelijk waar de beste baan ter wereld. Wie anders krijgt het voor elkaar om een compleet circuit voor eigen gebruik te regelen en daar met wagens als de Porsche 918, de Ferrari 458 Speciale, de Aston Martin V12 Vantage S en de BMW M3 rond te raggen? En niet alleen dat, het zijn volgens hem ook nog de beste wagens van 2014.

In dit 42 minuten durende spektakel krijg je al dit moois en meer te zien met daarbij het professionele commentaar van Harris. Natuurlijk ben je al een tijdje aan het twijfelen tussen die Ferrari 458 Speciale of die ietwat praktischere F12 en kun je je oog niet afhouden van de V12 Vantage S, maar misschien kun je toch beter een Renault Sport kopen (hahaha, grapje. Koop nooit iets Frans). Check de video.