Extreme sporten kunnen extreem fout gaan. Een Fails compilatie

Extreme sporten kunnen extreem fout gaan. Een Fails compilatie

Wanneer je de ballen hebt om extreme dingen te doen, dan moet je ook accepteren dat je die ballen kunt verliezen als het fout gaat. Of dat je neus breekt bij een faceplant of dat je een ander lichaamsdeel afbreekt bij een rare landing. Anyway, deze compilatie is te grappig en af en toe te pijnlijk om te kijken.

Het team achter jijbuizer Devin Super Tramp maakt wat mee op dagelijkse basis. Het schommelen tussen twee luchtballonnen of het waterskie├źn achter een vliegtuig is dagelijkse kost. Maar tijdens het vastleggen van die stunts kan er wel eens wat fout gaan. Dat is niet zo vreemd wat wat kan er eigenlijk goed gaan wanneer je met je rolstoel van een of andere gigantische ramp af gaat rollen.