StuffDennis Wilmancomics

AWESOME! LEGO toont de nieuwe Marvel SHIELD Helicarrier set

StuffDennis Wilmancomics
AWESOME! LEGO toont de nieuwe Marvel SHIELD Helicarrier set
LEGO-SHIELD-helicarrier

Er zijn van die dingen die, wanneer ze samenkomen, nog vetter zijn dan dat ze los van elkaar zijn. Dit is precies zo'n geval. LEGO en het Marvel Universum komen dit keer episch samen met deze gigantische SHIELD Helicarrier set. Jup, deze wil je hebben.

De set bestaat uit bijna 3.000 stukjes (2.996 om precies te zijn) en is 28 centimeter hoog, 43 centimeter breed en 79 centimeter lang. De carrier heeft twee landingsbanen, mini-straaljagers en mini-Quinjets. Ook het grondpersoneel heeft genoeg te doen aangezien er allerlei grondvoertuigen bij zitten. 

Daarnaast zitten er natuurlijk minifiguren bij. Dit keer van Nick Fury, Hawkeye, Black Widow, Captain America en Maria Hill. Deze zitten los op een zelf te bouwen voetstuk. Op het schip kun je microfiguren van Nick Fury, Captain America, Iron Man, Hawkeye en wat SHIELD voetsoldaten rond laten rennen.

We moeten nog tot maart wachten voordat de set te bestellen is en hij zal $349,99 gaan kosten. Hoe dat omgerekend gaat worden naar de kwakkelende euro zullen we nog moeten zien.