Laat Ken Block los in een woestijn en je krijgt dit: Blast

Laat Ken Block los in een woestijn en je krijgt dit: Blast

We weten allemaal dat de heer Block een geweldenaar is met zijn Ford Fiesta HFHV. Dat hebben we gezien in de Gymkhana video's die hij gemaakt heeft, maar wanneer je hem met de Fiesta los laat in een woestijn en daar foto's van maakt, dan krijg je iets van een heel ander niveau.

Block's vriend Jim Mangan kreeg op een dag een goed idee. Hij belde Ken op en vertelde hem over zijn geweldige plan. Ken leek het wel wat, maar daarna bleef het een tijdje stil. Vorig jaar ontmoette de twee elkaar ergens in the middle of nowhere (De valleien tussen Capitol Reef National Park en Goblin Valley in Utah) om aan het project te beginnen. Een paar dagen lang ragde Block zijn Fiesta door de rotsachtige omgeving terwijl Mangan er druk aan het fotograferen ging. Het resultaat zijn de volgende foto's en het boek Blast