En toen ineens was de keiharde en vooral bloederige trailer voor Triple 9 daar.

En toen ineens was de keiharde en vooral bloederige trailer voor Triple 9 daar.
triple-9

Vanuit het niets komt een van de meest harde trailers die je in tijden hebt gezien. Triple 9 gaat over een groep crooked cops die door de Russische maffia gebruikt worden om een onmogelijke bankoverval te doen. De enige manier waarop dat kan lukken is door een Code 999 wat inhoudt dat er een copper dood is. Alleen de rookie agent die dood moest gaan, gooi het hele plannetje overhoop. Het resultaat is een actiefilm met extreem veel en extreem harde actie.

De film zit overigens ook nog eens vol met grote namen. De film wordt geregiseerd door John Hillcoat en Casey Affleck, Woody Harrelson, Chiwetel Ejiofor, Aaron Paul, Anthony Mackie, Gal Gadot, Norman Reedus, Teresa Palmer, Clifton Collins, Jr. and Kate Winslet nemen de rollen op zich.