De High Octane BMW HPnineT cafe racer 2015 is de motor die je wilt hebben

De High Octane BMW HPnineT cafe racer 2015 is de motor die je wilt hebben
BMW HPnineT cafe racer 2015

De Nederlandse custom bike bouwers zijn erg goed bezig. Ze vallen steeds meer op. Kijk maar eens naar deze BMW HPnineT cafe racer 2015 die rechtstreeks uit de High Octane Speed Shop uit Naarden komt. Gemaakt door Jeffrey Sol als hommage aan het racen op de zoutvlaktes.

De motor is gebaseerd op een BMW rnineT die flink aangepast is. Zo is elk paneel dat je zit zitten met de hand gevormd uit gepolijst aluminium. Andere opvallende dingen zijn het feit dat de lederen zit in de vorm van de BMW nieren is gemaakt en dat de motor is voorzien van een JW speaker en een grote 7 inch koplamp. Het resultaat is een bizar mooie motor.

Ben je onder de indruk van het werk van Jeffrey? Check dan vooral zijn site