Zo maak je een man cave/atoomkelder in je achtertuin

Zo maak je een man cave/atoomkelder in je achtertuin
man-cave-atoombunker

Nu de wereld langzaam naar de poep gaat en jij toch lekker op je PS4 wilt blijven gamen, wordt het hoog tijd dat je die eerste levensbehoefte veilig gaat stellen. De oplossing is een man cave/atoombunker in je achtertuin. Colin Furze heeft een goed voorbeeld gemaakt.

Colin Furze ken je vast wel van zijn idioot snelle kart met straalmotor, of zijn Wolverine klauwen. Beide niet de veiligste dingen ooit. Zijn nieuwste project is dat daarentegen wel. Furze kan dagen doorbrengen in zijn kelder zonder zich te hoeven vervelen. Wie zegt dat een atoomkelder saai hoeft te zijn?

Anyway, check zijn hyperactieve video voor meer informatie over hoe dit bouwsel tot stand is gekomen en wat er allemaal in te vinden is.