Geniet van 52 minuten vol McLaren P1, Porsche 918, LaFerrari en Chris Harris

Geniet van 52 minuten vol McLaren P1, Porsche 918, LaFerrari en Chris Harris
LaFerrari-v-Porsche-918-v-McLaren-P1

Toegegeven, dat laatste is misschien niet het meest aantrekkelijke om naar te kijken, maar die andere drie zijn dat zeker wel. Chris Harris, Tiff Needell en Marino Franchitti brachten een dag door op het circuit van Portimao en maakten daar een geweldige video van.

Eerder zagen we de drie hypercars van dit moment als samenkomen op een circuit. De makers van die video plempte daar nog wat andere wagens bij want als je rijk bent, dan moet je het goed doen. Maar de kennis van Harris en Needell bij elkaar is al genoeg om deze versie van de test naar een hoger niveau te tillen. Plus je hoeft geen drie losse delen te kijken.

Waar het uiteindelijk allemaal om draait is het feit dat een van de drie wagens als winnaar uit de strijd moet komen. Welke dat zal zijn weet je over 52 minuten.