Dit is de nieuwe dakloze Range Rover Evoque

Dit is de nieuwe dakloze Range Rover Evoque

De Range Rover Evoque met dak is in mijn ogen een van de mooiste SUV's die je op de weg tegen kunt komen. Maar deze versie zonder dak, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik kan niet zeggen of ik het mooi of niet mooi vind. Wat denk jij ervan?

Naast dat deze versie van de Evoque zijn dak kan opvouwen zodat jij kunt genieten van de buitenlucht, is er eigenlijk weinig veranderd aan de rest van de wagen. Natuurlijk zal hij wat zwaarder zijn omdat het chassis wat versterkt moest worden. Daarnaast vind je ook een 10,2 inch touchscreen aan de binnenkant waarmee met de instellingen kunt prutsen. Maar met zo'n groot scherm kan meer en daarom is Land Rover bezig met verschillende start-ups om leuke en handige apps te maken voor dit scherm.

Vanaf het voorjaar van volgend jaar kun je de auto in de showroom bekijken.