Random, StuffDennis Wilman

Een biertje dat je met je vader deelt tijdens de kerstdagen

Random, StuffDennis Wilman
Een biertje dat je met je vader deelt tijdens de kerstdagen

Eens was de eerste keer dat jouw vader een biertje met jou deelde. Waarschijnlijk was je veel te jong en vond je het op dat moment niet te zuipen (of wel en was je gelijk drie dagen dronken). Deze feestdagen wordt het tijd om een biertje met je ouwe heer te delen. En dan is er geen betere dan DAD van Rhinegeist.

Dit hoppige winter biertje heeft de warme smaak van caramel om de feestdagen te kunnen proeven. Hij is gemaakt met 2 Row Pale en Crystal 15 mouten en Bravo, Chinook en El Dorado hopsoorten. Het enige probleem is dat het lastig wordt om hem in Nederland te krijgen. Rhinegeist verkoopt op dit moment niet buiten de VS al geldt dat ook voor andere brouwers die je met een beetje geluk ook in Nederlandse winkels kunt vinden. En misschien krijg je de brouwer wel zo ver om een sixpack toe te sturen door een heel gevoelig emailtje te sturen.

Meer info op de site van Rhinegeist