Een Ford Mustang tegen een Lamborghini Murciélago in Battle Drift

Een Ford Mustang tegen een Lamborghini Murciélago in Battle Drift

Twee van 's werelds beste drifters, Vaughn Gittin Jr. en Daigo Saito nemen het tegen elkaar op in deze epische video. De een doet het in een speciale Ford Mustang en de andere doet het in de enige Lamborghini ooit die is aangepast voor het betere driftwerk.

De Lamborghini van Daigo Saito is al een hele tijd in de maak. Niet gek, want een vierwielaangedreven Murciélago pas je niet zomaar aan naar een woeste achterwielaangedreven bandenvreter. Daarnaast moest nog maar even bewezen worden dat een auto met een dikke V12 in het midden ook daadwerkelijk geschikt was om mee te doen tussen de professionele drifters die meestal iets van een V8 of V6 boven de voorwielen hebben. Het lijkt erop dat deze video bewijst dat dit de auto, die gemaakt is door Liberty Walk en Phat Five racing, prima gelukt is.