En toen waren er gameplaybeelden van Far Cry Primal

En toen waren er gameplaybeelden van Far Cry Primal
far-cry-primal

Niet al te lang terug verraste Ubisoft ons allen met een onverwachte insteek voor de nieuwe Far Cry. De game gaat terug naar de steentijd toen mensen net vuur hadden uitgevonden en nog vochten met Sabeltandtijgers. Op dat moment wist niemand hoe de game in godsnaam dit thema zou gaan oppakken, tot nu. Want nu hebben we beelden van developers die de game aan het spelen zijn.

Op het eerste gezicht lijkt er niet teveel veranderd te zijn aan de basis van de Far Cry gameplay die we kennen. De grootste verandering is dat je nu de controle kunt hebben over verschillende beesten en dat je natuurlijk extreem primitieve wapens hebt. Voor meer informatie kijk je die walkthrough en de trailer maar.