Het is zover: de dakloze BMW i8 is in aantocht

Het is zover: de dakloze BMW i8 is in aantocht
bmw-ia-spyder

De huidige BMW i8 is natuurlijk een prachtige wagen om te zien, maar ook een technisch wonder op wielen. En hoewel je nu denkt dat daar weinig aan te verbeteren valt, is dat zeker niet waar. Het dak kan er namelijk nog vanaf. En zoals de plaatjes laten zien, levert dat een nog dikkere i8 op.

De 357pk uit het kleine 1,5 liter motorblok en allerlei elektromotoren zal hoogst waarschijnlijk zijn weg vinden naar het nieuwe dakloze productie model dat volgens BMW topman Harold Krueger erg snel aan het publiek getoond zal worden. Maar wat is snel? Volgens zeggen kan dit al begin volgend jaar op de CES 2016 in Las Vegas zijn. Tot die tijd moet je het maar even doen met de beelden van het concept model uit 2012. Al is de gok dat de uiteindelijke versie productieversie zal verschillen van dit concept.