De Dubaise politie laat hun veel te dikke supercars zien in deze video

De Dubaise politie laat hun veel te dikke supercars zien in deze video

De Nederlanse coppers hebben het al zwaar genoeg met hun afgetrapte Polo'tjes, Zafira's en Golfjes. Om die pijn nog even wat erger te maken heeft politie uit Dubai, waarvan we weten dat ze een ziek wagenpark hebben, even een video vol supercars gemaakt waar zij dagelijks in rondrijden.

Ze laten maar wat graag zien dat ze rijk zijn daar bij de police want je ziet onder andere een McLaren 12C, een Nissan GT-R, een Bugatti Veyron, een Mercedes SLS AMG, een Bentley Continental GT, een Ferrari FF, een Mercedes G63 AMG, en een Audi R8 voorbij komen in het 90 seconden durende filmpje. 

Als er een ding duidelijk is, is dat je als crimineel niet zomaar weg komt met wat stuurkunsten en een opgefokte Subaru Impreza.