De The Man from U.N.C.L.E. Trailer ziet er te awesome uit

De The Man from U.N.C.L.E. Trailer ziet er te awesome uit
The-Man-from-UNCLE-Trailer

Guy Ritchie laat ook weer eens wat van zich horen. Dit keer met een verfilming van de jaren 60 serie The Man from U.N.C.L.E. De regisseur heeft Henry Cavill en Armie Hammer zover gekregen om de CIA agent Napoleon Solo en KGB operative Illya Kuryakin te spelen. Die op hun beurt de wereld moeten redden van wat nucleaire criminelen.

Set against the backdrop of the early 1960s, at the height of the Cold War, “The Man from U.N.C.L.E.” centers on CIA agent Solo and KGB agent Kuryakin. Forced to put aside longstanding hostilities, the two team up on a joint mission to stop a mysterious international criminal organization, which is bent on destabilizing the fragile balance of power through the proliferation of nuclear weapons and technology. The duo’s only lead is the daughter of a vanished German scientist, who is the key to infiltrating the criminal organization, and they must race against time to find him and prevent a worldwide catastrophe.

In de trailer zie je overduidelijk de stijl van Ritchie terugkomen de droge humor en spectaculaire actie. Voordat je de film in zijn geheel kunt bekijken moeten je nog even wachten tot 12 augustus want dan kun je hiervoor plaatsnemen in de zachte rode stoel van de bioscoop.