Een kijkje achter de schermen bij de nieuwe James Bond film: SPECTRE

Een kijkje achter de schermen bij de nieuwe James Bond film: SPECTRE
James-Bond-Spectre

Eindelijk wat bewegend beeld van wat aan het eind volgend jaar de nieuwe James Bond film SPECTRE moet zijn. Het is nog geen trailer, maar de makers geven je al wel een klein kijkje achter de schermen. En daar is het koud. De film wordt namelijk gedeeltelijk opgenomen in Oostenrijk.

Als je de makers moet geloven geven deze beelden je alvast een blik op een van de meest belangrijke actie-scenes uit de film. Waar deze in de film geplaatst is en wat deze met het verhaal te maken heeft, dat verteld men natuurlijk nog niet. Wel kunnen we alvast een beetje kennis maken met een paar sterren uit de film. De complete lijst bestaat uit: Daniel Craig, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Andrew Scott, Monica Belluci, Dave Bautista, Léa Seydoux en Jesper Christensen. Het script is geschreven door John Logan, Neal Purvis en Robert Wade. Sam Mendes is de regisseur.

Nu nog volhouden tot 6 november 2016...