De internationale trailer voor Mad Max: Fury Road is nog veel vetter!

De internationale trailer voor Mad Max: Fury Road is nog veel vetter!

En wij maar met z'n allen denken dat de vorige trailer voor Mad Max: Fury Road al episch was. Nu komt de studio met een internationale trailer, die nog heel veel vetter is en waardoor we nog weer een klein beetje meer van de film te zien krijgen.

Op 14 mei weten we pas echt of de film ook half zo goed gaat zijn als dat hij nu lijkt te worden, maar aan de namen kan het niet liggen. George Miller heeft de regie in handen en Tom Hardy speelt Mel Gibson's oude rol als Max Rockatansky. Ook mooie dames Charlize Theron, ZoĆ« Kravits, Riley Keough en Rosie Huntington-Whiteley zien we in de film evenals acteur Nicholas Hoult.

De trailer met veel bekend materiaal, maar ook redelijk wat nieuw materiaal zie je hieronder.