Er worden mensen gegeten in de Jurassic World SuperBowl trailer

Er worden mensen gegeten in de Jurassic World SuperBowl trailer
Jurassic-World-SuperBowl.jpg

Het oh zo vredige eilandje Isla Nubar heeft eindelijk een leuk pretpark vol vleesetende dinosauriërs. Dat is natuurlijk op zich al een geweldig plan, maar het wordt pas echt interessant wanneer er een super dinosaurus ontwikkeld wordt. Deze is heel speciaal en ook heel gevaarlijk. Zo gevaarlijk dat alles in het hele park helemaal de soep in draait.

Het park vol dino's deed altijd goede zaken, maar in de afgelopen tijd liepen de bezoekersaantallen terug.  De oplossing is dan om een extreme attractie te verzinnen.  Een in de vorm van een super gevaarlijke dinosaurus. Want dat is altijd een beter idee dan een of andere geweldige achtbaan. Door deze geweldige keuze worden er nu mensen gegeten alsof het cupcakes zijn en mag Chris Pratt alles oplossen. Of dat hem lukt kun je vanaf elf juni bekijken in de Imax (ook in andere bioscopen, maar waarom zou je daarheen gaan als je het groter en beter kunt zien?)