Vliegende auto's in de Furious 7 SuperBowl Trailer [update: Imax Trailer]

Vliegende auto's in de Furious 7 SuperBowl Trailer [update: Imax Trailer]

Going out with a bang is zeker iets wat ze gedacht hebben bij het maken van Furious 7. De hele trailer zit vol explosies, vliegende wagens en vechtende vrouwen. Complete idioterie met hele dikke wagens. Just the way we like it.

Zoals altijd heeft het plot van de film iets met wraak te maken, maar laten we nu niet doen alsof dat ene reet kan boeien. Deze film kijk je voor de dikke wagens en de dikke actie. En als we de trailer mogen geloven gaat dat zeker goed komen. Wanneer Jason Statham met een granaatwerpen in de weer is en The Rock een minigun leeg schiet, kan het niet meer fout gaan.

Vanaf 2 april kun je naar de bioscoop om dit spektakel te zien.

Update: nu met veel vettere Imax trailer