Canadian Sniper: een man tegen een landelijke aanval van elanden

Canadian Sniper: een man tegen een landelijke aanval van elanden

Wanneer een landelijke aanval van Elanden Canada in zijn greep houdt, stapt een man naar buiten met zijn geweer. Fake Bradley Cooper laat zijn geweldige acteerprestaties en de neppe baby zien in de trailer voor Canadian Sniper, een parodie trailer op American Sniper. 

Een Oscar zal er nooit gewonnen worden, maar de film is in ieder geval al geselecteerd voor het Snowdance Festival en genomineerd voor 6 Bacon Awards. Dat kunnen niet veel films zeggen. Niet gek want de trailer zet veel gevoelige punten uit American Sniper goed neer, maar plakt daar een heel dik Canadees sausje overheen. Uiteindelijk is het heel simpel en heel grappig om te zien. Oh, en zelfs de neppe baby maakt zijn comeback.