MoviesDennis Wilman

De Power Rangers 'Deboot' is een geweldig gewelddadige korte film

MoviesDennis Wilman
De Power Rangers 'Deboot' is een geweldig gewelddadige korte film

Stel je neemt een franchise die compleet niet serieus te nemen valt en besluit hier de meest gritty reboot aan te geven die je maar kunt bedenken. Inclusief, sex, drugs en heel veel bloed. Dat deed filmmaker Joseph Kahn met de Power Rangers. Het resultaat is geweldig gewelddadig.

POWER/RANGERS is eigenlijk een steek naar de filmindustrie van nu. Alles krijgt een "gritty reboot" maar moet wel PG13 (geen bloed en niet schelden) blijven om er zoveel mogelijk geld aan te verdienen. Om te bewijzen dat een "gritty reboot" (of zoals Kahn het noemt: deboot) heel goed kan uitpakken koos Kahn de meest achterlijke franchise die hij kon vinden en ging hij volledig door het lint. Zo erg door het lint dat op dit moment alleen nog de SFW versie online te vinden is. De NSFW is overal offline getrokken.

De SFW versie gaat al redelijk ver. Check hem zelf maar.