Office Space's favoriete manager Bill Lumbergh is terug. Mmmmkay?

Office Space's favoriete manager Bill Lumbergh is terug. Mmmmkay?

De mensen die de  film Office Space gezien hebben, kennen allemaal de praktijken van manager Bill Lumbergh. De man die management zo serieus neemt dat hij meer meetings en nog meer email wilt. En als het even niet gaat zoals hij wilt, dan misbruikt hij zijn macht tegenover de zwakste werknemer in het gebouw. Die man, die legende, die is terug in wat commercials.

De Australische software maker Atlassian heeft acteur Gary Cole opgeroepen om nog enkele malen de legendarische rol van Lumbergh op zich te nemen. Ze proberen een moderne manier van werken te promoten met hun HipChat software. Dit terwijl ze zelf nog in het verleden hangen door hun video's wel op youtube te plaatsen, maar niet voor alle landen zichtbaar maken. 

Het  grootste gemis is op dit moment natuurlijk Milton en zijn rode nietmachine. Daar hebben ze nu vast een meeting en heel wat email verkeer over.