Deze vrouw probeert mannen bang te maken met haar rijgedrag

Deze vrouw probeert mannen bang te maken met haar rijgedrag

Ja ja, die vrouwen en hun stuurkunsten. We hebben allemaal de filmjes gezien. Deze is alleen net iets anders. De dame in deze video rijdt namelijk in een hele dikke Ford Mustang en is stuntdriver van beroep. Dat betekent heel hard en heel onverantwoordelijk raggen en proberen de jongetjes in hun broekjes te laten plassen.

Een date met een mooie dame die in een dikke Ford Mustang rijdt. Win-win toch? Maar wat als ze als een bezetene rijdt (op de goede manier)? Het blijkt dat de ene gast wat angstiger dan de andere is en zitten er lui tussen die het alleen maar awesome vinden. Zoals het hoort natuurlijk. Anyway, leuke actie van Ford om een paar niets verwachtende heren van een geweldige dag te voorzien.