De Battlefield Hardline lauch trailer is er al

De Battlefield Hardline lauch trailer is er al

Over ongeveer een week kun je lekker politie en boefje spelen in de nieuwe Battlefield Hardline. Nu kun je nog even genieten van het overdadig en explosief geweld in de launch trailer. En als Imagine Dragons ook je ding is, dan vind je deze trailer helemaal perfect.

Natuurlijk was je een van de bijna 7 miljoen mensen die de game al gespeeld hebben in de gratis beta van een tijdje terug. Alle feedback uit deze beta is gebruikt door Visceral Games om het eindresultaat veel beter te maken dan die toch wat matige beta. Daarnaast draait de game op de PS4 en de Xbox One niet op de beloofde resolutie van 1080p op 60fps, maar op de PS4 op 900p en op de Xbox One op 720p. Beide overigens wel op 60fps. 

Dus, gaat dit een game worden die je gaat aanschaffen of laat je hem lekker voor wat hij is?