Dit zie je wanneer je met je rallywagen in het water crasht

Dit zie je wanneer je met je rallywagen in het water crasht
Rally Crash

De angst van elke automobilist is om met zijn auto in het water te belanden, laat staan dat het gebeurt tijdens een belangrijke race. Het overkwam rally coureur Ott Tanak en co-pilot Raigo Molder in Mexico. En jij kunt meekijken hoe dat is.

Tijdens de rally van Guanajuato in Mexico maakte Ott Tanak een klein foutje op een snelle bocht op losliggend gravel. Hierdoor vloog de auto over de kop en belandde in het water. De twee konden snel uit de auto komen voordat ze mee werden getrokken onder water. De hele crash is vastgelegd van binnenuit de auto omdat er een GoPro in gehangen was. 

Overigens maakte Tanak er blijkbaar niet heel veel van want nadat hij merkte dat het fout zou gaan was het enige dat hij zei: "uh-oh". Dat of het is gewoon een gigantische droogkloot.