StuffDennis Wilman

Op zoek naar een nieuw bootje? Neem de Art of Kinetik Hedonist

StuffDennis Wilman
Op zoek naar een nieuw bootje? Neem de Art of Kinetik Hedonist

Op zoek naar een nieuwe boot om lekker mee rond te dobberen ergens op hij IJsselmeer? Well look no further. De Art of Kinetik Hedonist is de boot voor u mijnheer. Hij oogt niet alleen geweldig, hij heeft ook idioot veel power en luxe aan boord om je binnen een poep en een scheet naar warmere oorden te verplaatsen.

De Hedonist heeft drie MAN dieselmotoren van 800pk per stuk ergens in die prachtige body liggen. Die drie motoren sturen drie Roll Royce Kamewa waterjets aan waardoor dit monster een top van 40 knopen kan halen. Maar dat is nog niet alles. Naast alle standaard luxe die je verwacht aan boord van een bootje van rond de €3.000.000,- heeft Art of Kinetik iets heel speciaals gedaan. Ze hebben de romp namelijk volledig gemaakt van Mahonie hout. En daaroverheen 15 lagen idioot dure en extreem sterke lak gesmeerd.

Check de video voor nog meer awesome details en de plaatjes voor het geweldige design.