Will Ferrell en Kevin Hart deden hilarische fake audities voor elkaars rollen

Will Ferrell en Kevin Hart deden hilarische fake audities voor elkaars rollen

Wist je dat Kevin Hart auditie heeft gedaan voor de rol van Ron Burgundy in Anchorman? Of dat Will Ferrell zijn best deed voor de rol van Ben Barber in Ride Along? Vast niet. Gelukkig kun je nu deze en andere gefaalde audities van de twee acteurs zien. 

De twee acteurs spelen samen in de film Get Hard die binnenkort uit zal komen. Funny or Die vroeg de mannen hoe het was om voor het eerst samen te werken. Ferrell greep deze vraag aan om anekdotes van bijvoorbeeld de audities van Anchorman naar boven te halen. Natuurlijk krijg je nog meer grappige en vooral neppe audities te zien. Daarna moet je wachten tot 9 juli voordat de film in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen.