Dit gebeurde er toen Ken Block voor het eerst in zijn Hoonicorn stapte

Dit gebeurde er toen Ken Block voor het eerst in zijn Hoonicorn stapte

De compleet omgebouwde en debiele Ford Mustang uit 1965, de Hoonicorn, was nog niet eens af en meneer Ken Block wilde weten of hij al banden kon vreten. De 800pk V8 lag nog open op het chassis, de deuren en de ramen miste ook nog, maar dat boeit toch helemaal niet? In de bandenrook ziet toch niemand wat je aan het doen bent.

De man die normaal een Ford Fiesta alle hoeken van het asfalt laat zien, stapte voor het eerst in zijn leven in de 4x4 Hoonicorn en deed er gelijk dit mee. Dus of de man heeft ballen zo groot als de zon, of die Mustang is extreem goed onder controle te houden.

Meer willen weten over de Hoonicorn? Chris Harris heeft zijn best gedaan het uit te leggen.

En voor de lol en omdat je er toch nooit genoeg van kunt krijgen, kun je altijd nog even Gymkhana_SEVEN nog een keertje kijken.